Αλμπέρτος Αζαρία

Ο Δρ. Αζαρία Αλμπέρτος είναι σύμβουλος επικοινωνίας, Business-Executive-Life Coach και εξειδικευμένος εκπαιδευτής ενηλίκων. To moto του είναι: «Αγάπη και πάθος για την Εκπαίδευση», το όραμά του: «Η δημιουργία μιας κοινωνίας αποτελούμενης από πολίτες που θα διακρίνονται για την παιδεία, τη μόρφωση, την κριτική σκέψη και το ήθος τους» και στόχος του: «Να αναδυθούν στην επιφάνεια οι καλύτερες πλευρές των ανθρώπων και να παρακινηθούν να υλοποιήσουν τα όνειρά τους».

 

Είναι διδάκτωρ του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας σε θέματα Διεθνούς-Επικοινωνιακού και Διαδικτυακού Mάρκετινγκ. Κατέχει Πτυχίο Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, καθώς επίσης και Πτυχίο Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Στη συνέχεια, ολοκλήρωσε με υψηλές διακρίσεις δύο μεταπτυχιακά προγράμματα: α) Μεταπτυχιακό στη Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση Ενηλίκων και β) Μεταπτυχιακό τίτλο MBA (Master in Business Administration) με ειδίκευση στο Επικοινωνιακό Μάρκετινγκ από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

 

Συνεργάζεται ως Business and Life Coach με διάφορες εταιρίες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κύπρο, και είναι εξωτερικός συνεργάτης σε αρκετές από τις καλύτερες εταιρίες εκπαίδευσης στελεχών, έχει εκπαιδεύσει στελέχη όλων των επιπέδων που ανήκουν σχεδόν σε όλους τους επαγγελματικούς κλάδους, έχει διδάξει σε σχολές γονέων και έχει συμμετάσχει σε αρκετά ερευνητικά προγράμματα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Επίσης, έχει εργαστεί στο παρελθόν σε εταιρίες συμβούλων επιχειρήσεων. Έχει πάνω από 3.000 ώρες διδακτική εμπειρία, τόσο στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση όσο και σε εκπαιδευτικούς φορείς του Ιδιωτικού τομέα, ενώ παράλληλα έχει πραγματοποιήσει επιστημονικές διαλέξεις τόσο σε διεθνή όσο και σε τοπικά συνέδρια και σεμινάρια. Εργασίες και άρθρα του, έχουν δημοσιευθεί τόσο σε επιστημονικά περιοδικά και πρακτικά συνεδρίων, όσο και στον ημερήσιο τύπο και το Διαδίκτυο. Τέλος, είναι ενεργό μέλος διεθνών και ελληνικών επιστημονικών οργανώσεων και οργανισμών.